Nu e scump sa asiguri sanatatea familiei tale

Celulele stem sunt utilizate in tratamentul a peste 80 de afectiuni, conform Stem Sure, iar recoltarea acestora are loc la momentul nasterii printr-o procedura foarte simpla. Celulele provin din cordonul ombilical al nou-nascutului. Sangele recoltat la nastere este cea mai importanta sursa de celule stem hematopoietice, care sunt precursoare celulelor sanguine, dar acesta contine si globule rosii, leucocite, plasma, trombocite.

Celulele stem sunt folosite in mod special pentru regenerarea sangelui sanatos si a sistemului imunitar, astfel ca exista inca un potential extins nevalorificat pentru utilizarea lor in boli ereditare, ale globulelor rosii, chiar si in anumite anormalitati metabolice. Conform Stem Sure, celulele stem au fost efectuate in peste 4000 de transplanturi pana in prezent. Dintre cazurile tratate pana in prezent au fost eliberate 10 probe pentru efectuarea transplanturilor, astfel doua probe au fost utilizate pentru tratamentul a doi copii care sufera de talasemie, doua probe au fost utilizate in tratarea leucemiei pentru fratii copiilor de la care au fost recoltate probele, o proba a fost utilizata in tratarea siclemiei, o alta in tratarea neuroblastomului, iar patru probe au fost utilizate in tratamentul paraliziei cerebrale.

Asadar, in momentul in care este nevoie de un transplant de celule, se apeleaza la Stem Sure, banca unde sunt depozitate celulele. Celulele stem se pot transforma in celule sanguine care combat infectia, transporta oxigen in tot corpul si ajuta la coagularea sangelui.

In prezent, celulele stem sunt utilizate in tratamentul unor tipuri de cancer, tulburari sanguine si deficiente imunitare precum leucemia, anemia aplastica, talasemie, boala Hodgkin si limfomul non-Hodgkin. In orice terapie care implica un transplant exista un risc ca organismul sa respinga celulele transplantate sau sa reactioneze advers, de aceea, sangele din cordonul ombilical este o potrivire perfecta.

Ca si in cazul altor proceduri, colectarea de sange din cordonul ombilical se poate sa ramana la aprecierea medicului, dupa cum urmeaza, nastere premature, nastere multipla, boli anterioare nasterii cum ar fi HIV sau hepatita B, complicatii in timpul nasterii sau travaliului.
Cel mai important de retinut este faptul ca celulele stem beneficiaza de o proprietate speciala care le deosebeste de cele ale maduvei osoase si anume flexibilitatea. Ele se pot adapta mai usor la corpul unui pacient in timpul unui transplant, prin urmare exista sanse mai reduse de a fi respinse de organismul primitor. Un alt beneficiu al acestora consta in accesibilitate. Recoltarea lor reprezinta o procedura directa, rapida si nedureroasa pentru mama si copil. Toate aceste informatii sunt sustinute de Stem Sure, bazandu-se pe anii de experienta din nou. In ceea ce priveste partea financiara, afla de aici cat costa sa recoltezi celule stem.

Acceseaz StemSure si ia legatura cu unul dintre specialistii nostri pentru a afla toate informatiile necesare care sa tea jute in luarea celei mai potrivite decizii pentru sanatatea ta si a celor dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *