5 motive pentru care să apelezi la un agent imobiliar

De ce să te complici singur, când poți apela la ajutorul experților? Un teren intravilan este mult mai dificil de vândut atunci când îți lipsesc cunoștințele din domeniu cu desăvârșire, iar vizibilitatea pe piață este redusă. O agenție imobiliară te poate ajuta să reduci timpul și stresul semnificativ, prin strategii bine puse la punct și o atenție pentru detalii care va face diferența.

Dacă până acum nu erai sigur, iată de ce considerăm că este mai bine să apelezi la serviciile unei agenții imobiliare pentru o vânzare de teren intravilan:

  1. Agentul imobiliar cunoaște piața pe care dorești să îți propui terenul. În cazul în care nu o cunoaște, cu siguranță îi este mai ușor să înceapă să o înțeleagă și să o descopere într-un timp redus. Capacitățile pe care și le-a dezvoltat de-a lungul timpului reprezintă elemente cheie în vânzarea unei proprietăți.
  • Estimează un preț care să îți reprezinte interesul. Prețurile reprezintă o notă sensibilă în domeniu terenurilor, deoarece tind să fie subestimate din cauza lipsei unei reprezentări vizuale ale posibilităților de folosire. Un agent imobiliar are abilitatea de a lucra cu imaginația posibililor clienți, astfel încât aceștia să își poată forma viziunea supra modalității de exploatare a terenului.
  • Oferă terenului o vizibilitate mai mare pe piață. Strategiile de marketing nu îi sunt străine unui agent imobiliar experimentat și astfel, poate propune tipurile de publicitate potrivite, pentru a grăbi procesul de vânzare. Cu cât terenul ajunge mai mult în atenția posibililor cumpărători, cu atât vânzarea va avea loc mai repede și mai ușor.
  • Organizează vizualizările și analizează posibilii clienți. Este dificil să fii mereu pe fugă și să faci pe plac tuturor persoanelor interesate de vizualizarea terenului. Astfel, un agent imobiliar te va ajuta să stai departe de drumurile lungi și conversațiile formale pe care trebuie să le faci aproape zilnic. El va ști cel mai bine cum să organizeze vizualizările și ce persoane prezintă un interes mai mare pentru vânzarea terenului intravilan.
  • Se ocupă de totalitatea obligațiilor prevăzute de lege. Este dificil să înțelegi anumiți termeni din cadrul demersurilor juridice, atunci când nu ai mai avut de-a face cu ei de-a lungul vieții. Agentul imobiliar se va ocupa de toate aceste formalități și va avea grijă ca fiecare parte implicată să fie pe deplin conștientă de respectarea și înțelegerea acestora.

Așadar, dacă țiai propus să vinzi un teren intravilan, apelează fără griji la o agenție imobiliară pentru a scăpa de un efort considerabil și de o perioadă lungă de așteptare. Agenția Ștefan Niță este specializată pentru astfel de acțiuni și îți poate garanta succesul. Sună la numărul de telefon din cadrul paginii web a agenției pentru a afla mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *