Orice articol de-al tau poate fi brodat

Daca esti in cautarea unei firme care sa brodeze direct pe articole vestimentare sau care sa coasa embleme care pot fi aplicate la randul lor, ar fi o solutie buna sa soliciti oferte personalizate de la Brodara.ro. Aici vei avea parte de calitate si servicii oferite de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in ale broderiei si digitizarea acestei activitati. Asadar, poti apela cu incredere la ei.

Daca detii un restaurant sau un hotel, cu siguranta stii cat este de important sa acorzi o atentie sporita si celor mai mici detalii. Prin urmare poate ca doresti sa pui la dispozitia clientilor tai textile precum prosoape sau servetele pe care sa fie brodate initialele numelui sau logoul acestora pentru a oferi o mai mare incredere in serviciile oferite de tine si angajatii tai.  Sau poate ca iti doresti ca hainele sa aiba initialele tale cusute pe maneci sau guler, intrucat esti tu insati atent la cele mai mici detalii din viata ta si vrei sa fii mereu ingrijit. Brodara te poate ajuta in oricare din aceste situatii sau altele intrucat se bazeaza pe precizia aparatelor sale care sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie.

In plus, daca doresti sa imprimi logoul firmei sau al restaurantului pe vestimentatia angajatilor poti achizitiona de aici inclusiv articolele vestimentare. Acestea sunt facute din materiale rezistente, astfel ca nu vor necesita mare atentie atunci cand vine vorba de ingrijirea lor si se vor mentine, fara mari eforturi, foarte bine in timp.

In ceea ce priceste costurile, poti fi sigur ca vei gasi oferte personalizare de la Brodara la preturi foarte avantajoase. Pretul final este calculat in functie de mai multe criterii, la ambele tipuri de servicii oferite. Atunci cand doresti sa primesti un program pentru masina ta, costul va fi calculat in functie de numarul de cusaturi astfel: pana la 20000 de cusaturi vei avea de platit 20 euro plus TVA, iar la fiecare 1000 de cusaturi in plus se mai adauga 1 euro fara TVA. Pe de alta parte, cand doresti sa comanzi doar servicii de broderie pentru determinarea pretului final se vor lua in considerare mai multe aspecte, anume: complexitatea graficii, numarul de cusaturi si de culori, dimensiunea, tipul materialului brodat, tirajul (minim 20 bucati per comanda), pozitionarea lucrarii de broderie pe materialul textil si tehnica de aplicare a emblemei, ecusonului sau patchului. Trebuie sa mai stii ca pentru plasarea comenzii este necesara achitarea unui avans de minim 30%, iar restul se va plati prin OP inainte de livrare sau cu ramburs in momentul primirii produselor.

Haide si tu pe site si cere oferte personalizate de la Brodara.ro si vei vedea ca vei avea de aface cu o echipa de profesionisti entuziasti de munca lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *