Am descoperit un serviciu foarte util

Pentru fiecare afacere sunt propuse mai multe solutii financiare prin care sa ne punem in practica ideile, astfel ca merita sa le descoperim pe cele mai eficiente. Cu siguranta, orice antreprenor trebuie sa stie mai multe despre factoring prin omnicredit, intrucat aceasta este o solutie utila in nenumarate contexte. In plus, profesionalismul face diferenta la Omnicredit, fiind locul ideal pentru toti antreprenorii care isi doresc sa isi puna in practica ideile.

Ce este factoring-ul

Inainte de toate orice antreprenor ar trebui sa stie ce este factoring-ul, adica acea modalitate prin care poti incasa facturile fara sa mai fii nevoit sa astepti pana la data scadentei. De exemplu, daca firma ta vinde produse sau servicii pentru care se emit facturi ce se incaseaza la 30, 60, 90 de zile, cu siguranta, in aceasta perioada fondurile blocate pot atrage mai mult disconfort. In schimb, la Omnicredit e mult mai simplu pentru ca poti sa iti cesionezi creantele si astfel ca nu te mai incurci.

Despre Omnicredit

In plus, despre Omnicredit trebuie sa stii ca este prima platforma fintech de micro finantare din Romania care ofera cateva produse si servicii financiare pentru persoanele juridice. Totodata, in curand urmeaza sa fie propuse niste solutii si pentru persoanele fizice. Astfel incat oricine sa se poata bucura de toate beneficiile propuse de Omnicredit. Aici a inceput dezvoltarea a nenumarate afaceri de succes din tara noastra, iar urmatoarea poate fi chiar a ta!

Pentru toate domeniile

Se pare ca acest serviciu de factoring prin omnicredit este numai bun pentru toate domeniile, motiv pentru care nu conteaza ce tip de afacere detii. Putem aminti aici, printre altele, de studiouri muzicale, firme IT, agentii de marketing, sali de fitness, terenuri de sport, florarii, curatatorii, magazine de orice fel si nu numai.

Totul online

De asemenea, faptul ca activitatea se desfasoara exclusiv online reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje posibile intrucat din start se fac mari economii de timp si e mult mai usor pentru oricine sa isi organizeze activitatea asa cum se cuvine. Nu dureaza mai mult de un minut sa iti faci cont pe platforma, iar mai departe poti sa incarci imediat toate documentele necesare urmand in cel mult o ora sa primesti un raspuns. Daca acesta este pozitiv atunci suma solicitata va fi virata in maxim opt ore direct in contul tau.

Foloseste calculatorul disponibil

In plus, pentru a-ti fi mai simplu poti sa folosesti si calculatorul disponibil pe site. Totul e simplu pentru ca trebuie sa alegi valoarea facturilor tale, pana la 250000 de lei si data scadenta a acestora, pana la 120 de zile. Pe aceasta cale afli instant care este suma de care vei beneficia, fara sa te complici cu alte proceduri si fara sa te trezesti pe parcurs cu fel si fel de taxe sau comisioane ascunse de care nu stiai in prima faza.

Experienta bogata

Stii ca aici ai acces la oameni bine pregatiti, care au o vasta experienta in domeniu, de peste 15 ani. Asadar, orice problema cu care te confrunti poate fi gestionata in mod corespunzator si intotdeauna vor fi gasite cele mai bune solutii in orice context. De asemenea, pentru ca fiecare antreprenor are nevoie de cunostinte din domeniul economic, aici va dobandi cateva dintre cele mai utile notiuni.

Evitarea batailor de cap

Nu in ultimul rand, se evita toate grijile si bataile de cap in conditiile in care activitatea se desfasoara online, ceea ce presupune ca birocratia nu va fi decat o amintire neplacuta. Toate procedurile au fost mult simplificate si oricine opteaza pentru factoring prin omnicredit va avea parte de o experienta grozava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *