Am reusit sa imi sparg ecranul telefonului

Din ce in ce mai multi clienti apeleaza la serviciul de inlocuire display iPhone 7 fie din cauza faptului ca acesta a fost lovit in buzunar, fie ca telefonul scapa din mana pe asfalt sau gresie, iar rezultatele finale vor fi aceleasi, si anume vor aparea crapaturi pe display-ul telefonului.

Reparatia ecranului iPhone 7 este o interventie destul de frecventa, avand in vedere neatentia utilizatorilor, fie ca discutam despre persoane adulte sau despre copii care din joaca sau accidental, scapa iPhone 7 din mana.

Se poate intampla ca un iPhone 7 sa cada de la etaj, iar reparatia sa fie destul de dificila. Exista mai multe variante, cand doar sticla ecranului iPhone 7 este sparta sau cand ecranul este complet nefunctional.

In cazul in care doar sticla ecranului iPhone 7 este sparta, exista proceduri profesionale pentru inlocuire sticla display iPhone 7, pastrand in acelasi timp caracteristicile originale ale ecranului original Apple. LCD-ul si touchscreen-ul raman cele originale. Desi pare o interventie simpla, ea este destul de complexa, va fi nevoie de timp, indemanare si materiale de calitate. Va fi nevoie de separarea sticlei sparte de pe ecranul original, la temperatura constanta, fara a fi afectat ecranul original.

In cazul in care ecranul spart nu mai poate fi recuperat, procedeul de inlocuire al unui ecran iPhone 7 complet, se poate face cu o componenta echivalenta, la pret mai redus sau cu un display original iPhone 7. In functie de bugetul dumneavoastra, puteti alege reparatia de care aveti nevoie pentru reparatia ecranului iPhone 7.

In acest sens, daca ai nevoie de inlocuire display iphone 7 la prestigegsm, procedura va fi gata in 20 de minute, telefonul fiind reparat folosind procedee si tehnici compatibile cu producatorul, astfel incat noul display sa se potriveasca perfect. Si in ceea ce priveste costurile de inlocuire display iPhone 7, acestea sunt competitive pe piata in acest domeniu.

Pentru a putea beneficia de toate aceste avantaje trebuie doar sa folosesti formularul de comanda de pe site-ul https://prestigegsm.ro/  pentru a te putea programa, iar unul dintre operatori va lua legatura cu tine pentru a stabili toate detaliile si astfel sa reusim sa eficientizam timpul si sa ne respectam promisiunile fata de tine.

Reparatiile beneficiaza de o garantie de 90 de zile, iar accesoriile achizitionate prin Prestige GSM beneficiaza de o garantie de 2 ani pentru persoane fizice si de 1 an pentru persoane juridice.

Prestige GSM este un service specializat in reparatia telefoanele iPhone, iar in showroom se gasesc diferite produse indispensabile noua, printre care, casti, incarcatoare, baterii, huse, cat si multe alte accesorii iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *