Cauti sa faci un credit nebancar? Smile Credit este salvarea ta!

Atunci cand ne aflam in imposibilitatea de a ne putea finanta un plan de afaceri sau chiar pentru a putea acoperi o nevoie personala, incercam de indata sa cautam solutii pentru problemele pe care le avem. Multe persoane aleg instiutiile care ofera credite in regim de banca, acolo unde intregul proces implica foarte mult timp, energie, dar si formalitatile de rigoare.

Ei bine, Smile Credit, prin activitatea sa doreste sa diminueze toate aceste eforturi si sa aduca, ca un element de noutate, aidoma modelelor din Occident, posibilitatea de a face un alt tip de imprumut, mult mai usor de obtinut si intr-un timp cat mai scurt.

Obtine un credit nebancar de aici, iar in doar cateva ore de la inaintarea solicitarii vei primi suma de bani de care ai nevoie. In primul rand, daca vei alege sa obtii un credit nebancar de aici, vei reusi sa reduci costul accesului la finantare prin eliminarea constrangerilor de rigoare la acordarea imprumuturilor bancare.

Dupa cum stim cu totii, in urma crizei financiare care a avut loc in Romania acum mai bine de 10 ani, bancile au majorat clauzele si garantiile necesare companiilor pentru a obtine credite.

Desi costul financiar al unui imprumut a scazut, numarul intreprinderilor care pot beneficia de acesta a fost, prin urmare, redus. Serviciul nebancar elimina aceste bariere, adesea intalnite, sprijinind atat persoanele fizice, care au nevoie de un imprumut, cat si persoanele juridice, reprezentante ale companiilor si firmelor.

In plus, solutiile oferite de finantarea nebancara acopera o gama mai larga de nevoi. Altfel spus, companiile sau persoanele gasesc o solutie specifica in fiecare situatie datorita diversitatii platformelor de finantare existente. Provocarea ramane sa stim in ce masura aceasta diversitate va face posibila acoperirea tuturor nevoilor pe care le au persoanele sau firmele.

Ce se intampla atunci cand o institutie bancara nu isi obtine rambursul?

Fiecare banca trebuie sa se pregateasca pentru posibile pierderi la imprumuturile pe care le acorda. Pentru a compensa acest risc de credit, bancile estimeaza pierderile viitoare preconizate la imprumuturile restante si inregistreaza un comision in consecinta.

Atunci cand o banca admite aceste comisioane, recunoaste in avans si o pierdere legata de imprumut.  In aceasta situatie, bancile isi folosesc propriile fonduri pentru a acoperi pierderile si anume prin inregistrarea acestor comisione prin care au grija sa ajunga la zi cu propria socoteala.

Ei bine, acesta ar fi unul din motivele pentru care tot mai multe persoane aleg sa faca imprumuturi de la institutii alternative. Obtine un credit nebancar de aici, de la Smile Credit, si astfel poti sa nu iti mai faci griji cu privire la comisioane sau perioade lungi de asteptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *