Delicii de calitate pentru răsfăţul complet al pisicii tale

Pentru a ne putea demonstra iubirea şi ataşamentul faţă de pisica noastră, este important să îi oferim acesteia în fiecare zi câte o recompensă, reuşind în acest fel să consolidăm relaţia afectivă reciprocă şi să promovăm un comportament disciplinat al acesteia. În acest sens, merită să investim în nişte produse gustoase, special concepute pentru animalele de companie, pe care să le avem la îndemână ori de câte ori ne dorim să ne răsfăţăm noul membru jucăuş al familiei.

Care sunt beneficiile recompenselor pentru animalele noastre de companie

În primul rând, majoritatea dintre noi ştim deja faptul că prezenţa hranei este unul dintre cei mai motivanţi factori în rândul pisicilor. Astfel, de fiecare dată când acestea primesc ceva bun în schimb drept răsplată pentru comportamentul lor exemplar, nu vor face nimic altceva decât să respecte acest obicei şi să-l urmeze. În al doilea rând, atunci când vine vorba despre diversificarea alimentaţiei zilnice a micilor noastre animale de companie, recompensele dulci reprezintă o alternativă eficientă, întrucât au rolul de a aduce un plus nutritiv la alimentaţia obişnuită a acestora.

Cu toate acestea, atunci când vrem să ne surprindem pisicile prin anumite gustări suplimentare, este important să fim moderaţi în ceea ce priveşte cantitatea oferită, ţinând cont în acelaşi timp de caracteristicile animalului nostru de companie, precum vârsta, greutatea sau nivelul de energie, pentru a nu risca să îl predispunem la îngrăşare sau să îl determinăm pe acesta să nu-şi mai consume porţiile de hrană de bază, din cauza suprasaturaţiei.

Achiziţionează recompense de calitate superioară

Nimic nu este mai potrivit pentru un mic răsfăţ între mesele principale decât recompensele pentru pisici din cadrul magazinului online Pawsmag, potrivite pentru orice animal de companie. Astfel, ori de câte ori pisica ta este cuminte, o poţi răsplăti fie cu un preparat din cimbru pentru a ajuta la curăţarea tractului urinar, fie cu o gustare delicioasă de raţă cu zmeuri de pădure, care constituie o sursă naturală de antioxidanţi pentru o imunitate puternică, sau, de ce nu, cu nişte beţişoare de mestecat din carne, care să aducă un aport nutritiv dietei obişnuite a acesteia.

Alături de Pawsmag te bucuri de numeroase avantaje şi în ceea ce priveşte comanda pe care o plasezi. Aşadar, beneficiezi de livrare gratuită pentru comenzile în valoare de peste 250 lei şi de promptitudine, astfel încât produsele pe care le-ai selectat vor ajunge la tine şi la animalul tău de companie în doar 2-4 zile lucrătoare. Mai mult, în cazul în care nu ai încă un cont de utilizator pe platforma online pawsmag.ro, este timpul să o faci, deoarece prin intermediul acestuia, ai acces la numeroase oferte şi promoţii în calitate de client fidel, aşa încât atât tu, cât şi pisica ta, să fiţi răsplătiţi pe măsură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *