Events Garden by Nabucco vă prezintă noi localuri de nuntă în Ploiești

Dacă vă aflați în perioada în care sunteți în căutarea localului ideal pentru nuntă, botez sau aniversare, Events Garden by Nabucco este locul în care trebuie să ajungi, pentru a te convinge că orice petrecere ați avea, merită să o faceți aici. Din multitudinea de localuri de nuntă din Ploiești, Events Garden este locul în care veți simți că orice dorință vă este îndeplinită fără niciun fel de ezitare. Alegeți să vă adresați echipei noastre, iar un reprezentant se va ocupa îndeaproape de dumneavoastră, oferindu-vă toate detaliile de care aveți nevoie pentru a avea un set de detalii care vă vor ajuta să vă decideți asupra alegerii unui local de nuntă în Ploiești, mai exact, la Events Garden.

Totodată, merită să aducem în atenția dumneavoastră faptul că anul 2022 va marca câteva noutăți ce au legătură directă cu aceste localuri de nuntă din Ploiești, de la Events Garden. Pe scurt, începând cu luna mai a acestui an, ne dorim să inaugurăm alte trei localuri de nunți în Ploiești, ce vor face parte din Events Garden by Nabucco. Această inițiativă vine ca urmare a faptului că, deși ne-am confruntat cu diverse dificultăți de ordin financiar în perioada debutului pandemic, adică la începutul anul 2020, în următorul an, cererea a început să crească surprinzător. Practic, am început să avem din nou foarte mulți clienți atât în timpul săptămânii, cât mai ales în weekenduri, când erau evenimente de joi și până duminică. În acest ritm, ne-am dat seama că mai avem nevoie de două sau chiar trei localuri de nuntă în Ploiești, aspect rezolvat într-un ritm alert.

Cu toate acestea, asta nu este tot ceea ce ne-am propus, pentru că tot de anul acesta, vom deschide pentru prima dat ușile noului nostru hotel pentru clienți, turiști sau oaspeți. Această unitate de cazare ar urma să cuprindă 18 camere, în care vor fi cazați cei care solicită aceste servicii, indiferent dacă vorbim despre rezervări făcute de miri pentru invitații care iau parte la evenimentele lor sau despre persoane care se află în tranzit spre București.

Dacă am descrie localurile noastre de nuntă din Ploiești în doar câteva cuvinte, acestea ar fi diversitate, simplitate, modern. Fiecare dintre aceste cuvinte descriptive redau aspecte legate de modul nostru de funcționa și de a ne prezenta celor care au nevoie de serviciile noastre.

Alegeți serviciile noastre, precum și unul din localurile de nuntă din Ploiești, iar împreună vom face totul pentru ca evenimentul frumos din viață să decurgă în cel mai plăcut mod posibil, sub atenta supraveghere și coordonare a echipei noastre de ospătari, bucătari și manageri.

Events Garden by Nabucco este locul de unde începe povestea TA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *