Fă o excursie în Delta Dunării vara aceasta și bucură-te de frumusețile României

Fie că doriți să evadați câtuși de puțin din cotidian, fie pentru că aveți nevoie de o ieșire la final de săptămână, o excursie în Delta Dunării este binevenită oricând. Așadar, nu trebuie decât să-ți faci bagajele și să te pregătești de cea mai frumoasă experiență pe care o poți trăi aici, în România. Sunt atâtea locuri minunate ce merită vizitate, încât îți vei da seama că două-trei zile pot fi insuficiente pentru a te bucura de toate locurile acestea frumoase.

Cu toate acestea, nu trebuie să uitați să vă programați inclusiv o excursie cu barca în Delta Dunării, dacă vreți să vizitați cele mai interesante locuri, oameni și tradiții.

Spectacolul naturii și a faunei sălbatice aduc în excursii în Delta Dunării foarte mulți turiști pasionați de tot ceea ce înseamnă mediu înconjurător, animale, păsări și alte vietăți pe care nu le întâlnești oriunde, ci doar aici, în inima Dobrogei.

Fauna sălbatică dinamică pot aduce beneficii societăților locale care sunt mai strâns legate de mediile naturale, astfel încât excursiile cu barca au început să devină din ce în ce mai cerute de către publicul vizitator.  În Delta Dunării ne concentrăm eforturile pe câteva locații pilot de turism bazate pe ieșiri în natură și, de asemenea, intenționăm să sprijinim și să promovăm unele localități care au de oferit lucruri minunate pentru cei care ajung pentru prima dată în zonă.

Turismul de natură în întreaga lume este în plină expansiune. Și într-o perioadă în care biodiversitatea este în declin, observarea faunei sălbatice este în creștere.

Cei care ajung aici vor să vadă animale și păsări în sălbăticie, pentru a le observa comportamentul și viața în mediul lor de existență. Delta Dunării are o gamă largă de specii atractive pentru observarea și fotografierea vieții sălbatice – de la o mare varietate de specii de păsări, cum ar fi pelicani, bufnițe, stârci, egrete și până la bivoli de apă și cai sălbatici.

De exemplu, dacă faceți o excursie în Delta Dunării în curând, nu ar trebui să ratați eco-parcul Kartal Eco Parcul. Acesta este situat în partea superioară a Deltei Dunării ucrainene, lângă pitorescul Lac Kartal și zonele umede asociate. A fost creat în vara anului 2017 de comunitatea locală din Orlovka, împreună cu ONG-ul „Centrul de Studii Regionale”. Vizitând Eco-park Kartal puteți vedea peisaje frumoase din zona aceasta, o gamă diversă de păsări de apă, precum și principala atracție a locației – prietenosul bivol de apă, adus aici din Carpați acum 2 ani.

Dacă doriți să vă bucurați din plin de toate aceste experiențe și să aveți parte de o plimbare pe care să nu o uitați niciodată, vă invităm să vă programați o excursie cu barca în Delta Dunării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *