Genele false de tip bandă sunt perfecte pentru un machiaj intens

Fie că vorbim despre un machiaj de zi sau de seară, genele false sunt necesare pentru a obține un look impecabil, care să se potrivească oricărui eveniment. Genele false sunt comercializate într-o varietate de forme și modele, astfel încât fiecare femeie să obțină aspectul dorit. Pentru alinierea corectă a ochilor, genele pot fi scurte sau lungi, colorate sau ceva mai dese, în benzi sau smocuri, iar pentru a determina perechea potrivită, trebuie să-ți analizezi forma ochilor și structura feței.

Dacă ochii tăi sunt mici, optează pentru gene de mărime medie. Firele de păr redau simetria ochiului afectată de pliul descendent, reducând din efectul de pleoapă mobilă adâncită. Dacă ochii tăi sunt rotunzi, bulbucați sau descendenți, mergi pe varianta de gene tip evantai, astfel încât să alungești și să luminezi privire. Dacă vrei să obții un machiaj intens, optează pentru gene false bandă, iar dacă vrei un look mai natural, cumpără gene individuale. Balansează contrastul ochiului cu gene ceva mai excentrice și mergi la sigur întotdeauna care au la bază o bandă mai groasă. Nu uita că înainte de aplicare, trebuie să modelezi puțin geana în formă de C. Intră în colecția Rainbow Glam și profită de reducerile de sezon la toate produsele pentru gene.

Care este metoda ta de aplicat gene false?

Sunt necesare doar lipiciul pentru gene și penseta pentru o mai bună aplicare. După ce ai ales modelul care să ți se potrivească, urmând sfaturile de mai sus, fă o probă pentru a măsura cu exactitate geana și ajusteaz-o în funcție de lungimea ochiului. Dacă este necesar, taie doar colțul exterior, apoi tamponează ușor un strat de lipici pe lungimea benzii. Ulterior, folosind penseta sau degetele, lipește-le la baza genelor tale naturale. Așteaptă 20 secunde după aplicarea adezivului pe bandă pentru rezultate optime. Nu uita să  investești într-un lipici de calitate care să nu producă alergii sau mâncărimi.

Genele false – cele mai iubite accesorii pentru un make-up reușit

Majoritatea femeilor aleg să folosească gene false pentru că îmbunătățesc aspectul și oferă un plus de valoare oricărui make-up. Acestea trebuie să fie de lungime medie în colțul exterior și mai scurte în colțul interior al ochiului pentru a obține efectul dorit. Genele false sunt ușor de aplicat, însă procesul necesită o atenție sporită. Pentru un look impecabil, retușează genele la câteva minute după aplicare, în cazul în care acest lucru este necesar. În plus, adăugarea unui strat de rimel pentru a crea amestecul ideal dintre genele tale naturale și cele proaspăt aplicate, sau un creion de ochi pentru a atrage și mai mult atenția asupra ochilor tăi este oricând binevenită. Accesează rainboeglam.ro și comandă acum genele tale preferate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *