Iata cine se poate ocupa de o inmormantare

Probabil ca pentru orice persoana unul dintre cele mai dificile momente ale vietii este pierderea unei persoane dragi. De asemenea, pentru cei care trebuie sa se ocupe de inmormantare va fi si mai dificil, insa mult mai simplu este sa te lasi pe mana specialistilor. Poti da click aici pentru a avea acces la servicii funerare de cea mai buna calitate, astfel incat cei de la Casa Funerara Luca se vor ocupa de toate detaliile in locul tau. Cu alte cuvinte, iti va fi mult mai simplu sa gestionezi situatia si sa depasesti momentul.

Mai multe pachete din care sa alegi

In plus, stii ca aici ai acces la mai multe pachete din care poti sa alegi in functie de preferinte si necesitati, astfel ca ca cel ma accesibil din punct de vedere financiar este cel pentru care nu platesti nimic intrucat suma de 1000 de lei reprezinta ajutorul de inmormantare. Acest pachet este chiar bine dotat si include tot ce este nevoie in asemenea cazuri, astfel aici putem aminti de sicriul complet echipat, de crucea de lemn inscriptionata, de lenjeria pentru sicriu, de setul de orare, toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul pana la biserica si cimitir, precum si manipularea sicriului. Nu sunt omise nici certificatele de deces si de imbalsamare care sunt emise de doctori si sunt incluse si pachete cu accesoriile necesare.

La polul opus, este disponibil pachetul superior ce costa 8026 lei din care suma de 3013 lei este restituita familiei ca ajutor de inmormantare si acesta aduce cateva elemente in plus, dar difera si calitatea tuturor produselor folosite, astfel ca poti sa dai click aici pentru a te bucura de cele mai bune servicii funerare, pentru ca cei la Casa Funerara Luca se ocupa de tot, de la zero.

Cele mai bune servicii

Ai parte de cele mai bune servicii aici, iar in asemenea momente delicate chiar ai nevoie de oameni bine pregatiti pentru ca prin intremediul acestora va fi mult mai usor de depasit orice moment delicat.

Mult profesionalism

Bineinteles, ai parte de mult profesionalism, iar acesta este cel care face diferenta in toate cazurile, astfel ca daca dai click aici stii ca ii gasesti pe cei mai buni in servicii funerare, adica cei care s-au ocupat de-a lungul timpului de un numar foarte mare de inmormantari.

Apeleaza chiar acum

Poti apela chiar acum pentru ca iti va fi mai simplu sa gestionezi situatia neplacuta si e mai usor de depasit momentul dificil prin care poti trece atunci cand te confrunti cu decesul unei persoane apropiate si de inmormantarea careia trebuie sa te ocupi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *