Inchiriaza chiar acum un sediu social pentru afacerea ta

Daca iti doresti sa incepi o afacere, insa te confrunti cu problema spatiului, Incubatorul de afaceri are solutia perfecta pentru tine. Poti apela la serviciile de gazduire pentru Sediu Social Firma si poti accelera procesul de infiintare. Nu te vei mai lovi de probleme ce tin de documente precum aprobarea vecinilor sau administratorilor, chirii si alte chestiuni birocratice. Vei beneficia de ajutorul unei echipe specializate care se va ocupa de toate demersurile necesare astfel incat tu sa iti poti incepe activitatea cat mai repede cu putinta.

Care sunt actele de care ai nevoie pentru inchiriere sediu social?

Este foarte simplu sa constitui dosarul de care echipa are nevoie pentru a realiza contractul de inchiriere. Tot ce trebuie sa pui la dispozitie este cartea de identitate si actele firmei de care dispui. In cazul in care alegi sa te ocupi de proces pe cont propriu, lucrurile sunt mult mai complexe si vei avea nevoie de colaborarea cu un avocat si un notar.

Acest contract se va putea incheia atat in cazul in care abia infiintezi firma, cat si in situatia in care vrei sa modifici sediul actual. Perioada de inchiriere poate porni de la cateva luni si se poate intinde pana la cat ai nevoie, detaliile stabilindu-se la fata locului. Acest serviciu include si chestiuni adiacente precum preluarea corespondentei sau a coletelor, sar redirectionarea lor catre o alta adresa indicata.

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a beneficia de gazduire sediu social la Incubatorul de afaceri?

In vederea obtinerii acestor servicii tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, telefonic sau prin formularul de pe site. Un specialist iti va prelua cererea si te va indruma in vederea indeplinirii urmatorilor pasi. In principiu tu nu va trebui decat sa ne pui la dispozitie toate documentele necesare si sa ne oferi semnaturile de care va fi nevoie pe parcurs. In rest, noi vom redactata contractul, iti vom comunica conditiile de colaborare, astfel incat sa poti face mutarea cat mai repede posibil.

Prin apelarea la Incubatorul de afaceri pentru gazduire de sediu social  pentru firma ai garantia unui spatiu ideal pentru desfasurarea activitatii economice vizate. Suprafata suficienta, pozitionare strategica, vizibilitate si conditii optime de functionare, totul in schimbul unor costuri foarte accesibile. 

Cere o oferta de pret personalizata de la Incubatorul de afaceri

Dat fiind faptul ca este un serviciu care se pliaza pe nevoile clientului, nu se poate stabili un pret standard in prealabil. Cu toate acestea, iti garantam ca pe an nu va depasi cateva sute pe lei, iar lunar, pragul de 100 de lei nu va fi depasit. Deci ai parte de conditiile ideale pentru a functiona la cel mai inalt nivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *