M-am gandit sa cumpar de aici un test de sarcina

Exista posibilitatea de a fi insarcinata, insa nu ai nici o confirmare in acest sens? Daca ai toate simptomele unei sarcini si ai avut recent un contact sexual neprotejat, cel mai bine este sa iti poti cumpara cat mai curand un test de sarcina pentru a scapa de indoieli. In cele ce urmeaza in acest articol, informatiile te vor ajuta in cazul in care nu ai mai folosit un test de sarcina, astfel incat sa poti lua cea mai buna decizie in ceea ce priveste testul de sarcina.

O caracteristica a testelor de sarcina este sensibilitatea, aceasta referindu-se la timpul in care acestea au capacitatea de a oferi un raspuns clar dupa fertilizare.

Un alt criteriu pe care il poti lua in considerare atunci cand cauti un test de sarcina se refera la model. De exemplu, exista teste tip banda, stilou, caseta sau digitale. Modelele tip banda sunt cele mai convenabile din punct de vedere financiar si sunt foarte simplu de utilizat. Tot ce trebuie sa faci este sa recoltezi urina intr-un vas bine sterilizat, sa inmoi testul aici si apoi sa astepti cateva minute.

Testele tip stilou iti permit sa recoltezi proba de urina direct din jet. Daca nu stii inca unde vei face testul, modelul stilou este eficient pentru tine, intrucat il poti folosi oriunde.

In ceea ce priveste modelele tip caseta, acestea vin la pachet cu o pipeta. Trebuie sa urinezi intr-un vas bine sterilizat, iar apoi sa iei cateva picaturi cu ajutorul pipetei si sa le pui in spatiul special dedicat de pe test. Trage apoi capacul si asteapta cateva minute pentru a vedea rezultatul.
In final, toate testele de sarcina iti ofera un rezultat precis in proportie de 99,99%. In cazul in care nu obtii un rezultat clar, nu este exclus sa nu fi recoltat urina asa cum trebuie sau sa nu fi folosit un vas foarte bine sterilizat. Indiferent de situatie, mai fa-ti un test si, cu siguranta, vei afla raspunsul dorit.

Nu in ultimul rand, in momentul in care vei lua in considerare achizitionarea unui test de sarcina poti lua in considerare si pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru testul de sarcina. In acest sens, poti cumpara online un test de sarcina la un pret mult mai mic de pe medaz.ro.
Luand in considerare toate elementele mentionate mai sus, cu siguranta iti va fi mai usor sa iei o decizie buna pentru tine. Daca testul iti indica un rezultat pozitiv, bucura-te ca vei mamica si vei aduce pe lume o minune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *