Parchetul Versailles – cea mai buna alegere pentru locuinta ta

In momentul in care trebuie sa iti amenajezi propria locuinta, alegerea parchetului potrivit poate fi una dintre cele mai dificile decizii. Trebuie sa ai in vedere foarte multe aspecte de ordin practic, precum: durabilitatea, modalitatea de imbinare, dimensiunile, finisajele si nu numai. De asemenea, nu poti ignora nici caracterul estetic, deoarece de acesta depind in mare masura decorul si atmosfera care se vor contura in camera cu pricina.

Cu ajutorul Adfin, lucrurile se pot simplifica foarte mult dat fiind faptul ca iti furnizeaza modele care sa indeplineasca atat functiile practice, cat si pe cele estetice la cel mai inalt nivel Parchetul Mozaic este unul dintre cele mai apreciate modele datorita aspectului unic si materialelor de calitate din care este confectionat.

Care sunt particularitatile parchetului de tip Versailles?

Exista foarte multe aspecte care diferentiaza parchetul Versailles de orice al model de pe piata. Cu toate acestea, punctul forte pe care il detine se concretizeaza la nivelul modalitatii de imbinare a lamelelor din lemn. Aceasta permite realizarea de modele unice, la fel ca un mozaic, dupa cum ii spune si numele. Astfel, se creeaza un efect original, pe care cu siguranta nu il veti mai vedea nicaieri in alta parte. 

Pe de alta parte, parchetul Versailles dispune si de o serie de avantaje de natura practica. Acestea se oglindesc intr-un produs foarte rezistent, care nu permite aparitia urmelor de deteriorare mult prea usor. Materialele din care este confectionat sunt responsabile de acest lucru. Lemnul nobil si cel de esenta tare sunt imbinate cu minutiozitate in asa fel incat sa rezulte variante multistrat de calitate superioara. In plus, fiecare lamela este imbracata cu grija intr-un strat superior de lac cu ajutorul caruia se obtine un aspect mai placut, in timp ce functioneaza ca o manta de protectie pentru lemn.

De ce sa cumperi parchet mozaic de la Adfin?

Experienta de peste 21 de ani pe piata medie si de lux a podelelor face din Adfin un distribuitor de incredere pentru tot mai multe persoane. Magazinul colaboreaza exclusiv cu producatori de top din Canada, Germania, Italia si Olanda, care isi pun amprenta decisiv asupra modului in care arata si se comporta fiecare centimetru de parchet.

De asemenea, veti putea observa o simbioza a clasicului cu modernul in cadrul fiecarui model de parchet mozaic. Se pastreaza cu mare atentie fiecare detaliu care confera farmec parchetului Versailles, insa, in conceperea lor se utilizeaza cele mai moderne procedee in asa fel incat sa se poata atinge perfectiunea.

Nu in ultimul rand, oferta Adfin include si un serviciu de consultanta atat in ceea ce priveste alegerea, cat si montarea parchetului. Astfel, ai garantia ca iei cea mai buna decizie si ca il montezi respectand reguli specifice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *