Pentru pensionari inmormantarea aduce reduceri

Probabil ca de-a lungul vietii sale, orice pensionar s-a confruntat cu momente neplacute precum moartea unei persoane apropiate, insa chiar si asa, putini sunt cei care stiu cum trebuie sa fie gestionata situatia. Mai bine te orientezi catre servicii funerare pensionari la care ai acces la Casa Funerara Luca, intrucat aici stii ca esti pe maini bune, ai parte de profesionalism si intelegere, iar fiecare caz va putea fi gestionat asa cum se cuvine.

Aici ai parte de tot profesionalismul de care poate fi nevoie in asemenea momente dificile, iar experienta vasta chiar va face diferenta. La Casa Funerara Luca sunt disponibile mai multe pachete din care poti sa alegi, in functie de nevoi si de buget, iar multe dintre acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele. Asadar, oricand poti alege pachetul Domiciliu Clasic care e cel mai ieftin dintre toate, insa acest lucru nu inseamna ca nu e complet intrucat cuprinde tot ce e nevoie in cazul unei inmormantari.

Totul incepe de la sicriul complet echipat, crucea din lemn inscriptionata, lenjeria pentru sicriu si setul de orare, atat cel mic, cat si cel mare. Doctorul se ocupa constatarea decesului si de imbalsamre si emite actele necesare in acest sens, urmand ca mai apoi sa aiba loc toaletarea decedatului, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu si transportul. Nu lipsesc nici accesoriile precum batistele si prosoapele, coliva, sticla de vin si de ulei, prescuri si nu numai. Acest pachet costa numai 1000 de lei si, foarte important, suma poate fi restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare care e bine venit intr-o multime de cazuri.

Pachetul Spital costa numai 1500 de lei si, din nou, aceasta suma va fi recuperata in totalitate, iar pachetul cuprinde tot ce am amintit anterior. Totusi, optiunile nu se limiteaza doar la atat, ci sunt mai variate.

Totusi, cine isi doreste sa plateasca mai mult pentru conditii superioare are de unde sa aleaga intrucat Casa Funerara Luca propune inca patru pachete care merita avute in vedere. astfel, aici putem aminti de cel la 1350 de lei, de cel la 2200 de lei, ambele fiind complete, insa cine isi doreste ceva mai mult se va putea orienta catre cel 3926 de lei care se poate achita cu talonul de pensie, urmand ca diferenta sa fie restituita familiei. In schimb, de departe, pachetul superior disponibil aici este cel la 8026 de lei.

Optiunile sunt nenumarate aici, iar faptul ca serviciile sunt complete, iar programul non stop reprezinta un mare avantaj. Asemenea momente nepotrivite pot aparea la orice ora din zi si din noapte, motiv pentru care e bine de stiut ca intotdeauna exista cineva pe care ne putem baza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *