Rolul tratamentelor faciale pentru un ten perfect

Indiferent de starea si calitatea pielii tale (normala, slab hidratata, sensibila sau grasa), fiecare piele este diferita si necesita ingrijire individuala si adaptata. De aceea, este important sa stabiliti ce fel de tratamente faciale sunt potrivite pentru tipul de piele pe care il aveti.

In primul rand, tipul tau de piele joaca un rol important in selectarea produselor de ingrijire a fetei si, implicit, pentru a gasi solutiile cele mai eficiente. Cu toate acestea, nevoile individuale ale pielii tale si diferitele tipuri de factori externi cu care se confrunta pielea ta determina, de asemenea, ce fel tratamente faciale si cosmetice sunt cele mai bune pentru tine.

Vino la Eva Salon, pentru ca aici ti-am pregatit o serie de tratamente faciale, adaptate fiecarui tip de piele, astfel incat rezultatele sa fie cat mai bune!

Spre exemplu, pentru pielea sensibila, care reactioneaza deosebit la stimuli, cum ar fi efectele vremii, sau la componente extrem de agresive am pregatit tratamente faciale menite sa calmeze zonele afectate de factorii la care sunteti expusi. Mancarimea, tensiunea de la nivelul pielii si caldura sunt frecvente si pot determina formarea unor zone uscate greu de tratat acasa.

Sfatul nostru de specialitate este sa folositi tratamente faciale care irita pielea cat mai putin posibil, cele o protejeaza de agresiunile externe si ii intaresc toleranta la influentele mediului. Agentii calmanti si antiinflamatori calmeaza iritatiile existente, in timp ce cantitati suficiente de grasime si umiditate intaresc functiile de bariera impotriva factorilor perturbatori din natura asupra pielii.

Totusi, in afara de aceste tratamente faciale, pe care vi le puteti face ocazional, este indicat sa aveti in vedere o serie de pasi ce vizeaza rutina pentru ingrijirea fetei pas cu pas.

  1. Curatarea: Pentru a elibera porii de sebum si murdarie, este necesara o curatare delicata, a fetei, dimineata si seara. Aceasta include si indepartarea cu atentie a machiajului la sfarsitul zilei, deoarece reziduurile de machiaj infunda cu usurinta porii si provoaca iritatii si inflamatii.
  2. Aplicarea tonicului: Reimprospateaza tenul dupa curatare cu o lotiune pentru fata potrivita tipului tau de piele. PH-ul pielii, dezechilibrat prin curatare, este apoi echilibrat si pielea ta straluceste.
  3. Aplicarea unui ser: Un ser contine ingrediente de ingrijire foarte concentrate. Asadar, datorita acestui tip de produs, va ingrijiti pielea inainte de orice aplicare de crema si o pregatiti optim pentru urmatorii pasi. Datorita consistentei lor usoare, serurile reimprospateaza pielea, sunt absorbite rapid si asigura o hidratare suplimentara.
  4. Creme: Perfectioneaza-ti tratamentul facial aplicand o crema potrivita tipului tau de piele. Protectia solara incorporata este ecomandata, deoarece protejeaza pielea de razele UV daunatoare. Cremele de ingrijire a pielii usor nuantate sunt potrivite pentru ziua respectiva si pot inlocui si machiajul. Noaptea, regenerarea pielii este in plina desfasurare – alegeti produse de ingrijire de noapte cu o proportie mare de ingrediente active sau cu o formulare mai bogata.
  5. Peelingurile si masti: cojile rafina tenul, stimuleaza circulatia sangelui si pentru a asigura un ten proaspat. Mastile, pe de alta parte, hidrateaza si ofera pielii nutrienti importanti. In mod ideal, utilizati ambele produse de curatare o data sau de doua ori pe saptamana dupa tratamentul facial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *