Tecnolam iti arata cum sa profiti de spatiul disponibil in masina

Dupa un an de munca continua, in care programul tau de la birou a depins in mare masura de altii, vine momentul unei vacante binemeritate. Si pentru ca iti doresti sa te bucuri din plin de libertate si de noi experiente, deplasarea cu masina este cea mai buna varianta. De aceea, inainte de plecare, este bine sa iti pregatesti masina astfel incat, calatoria ta sa se desfasoare asa cum iti doresti. Pe site-ul www.tecnolam.ro ai la dispozitie o serie de echipamente la cele mai accesibile preturi din domeniu si de cea mai buna calitate care te vor ajuta in diverse situatii.

Una dintre cele mai frecvente probleme pe care am intalnit-o la clientii nostri a fost spatiul de depozitare al masinii.

De cate ori nu ai plecat in vacanta si ti-ai dat seama ca ai avea nevoie de o a doua masina doar pentru transportul bagajelor. De aceea, nu trebuie sa disperi, pentru ca un suport pentru portbagaj auto poate dubla efectiv capacitatea de depozitare a masinii. Pe acest suport pentru portbagajul auto poti monta o cutie portbagaj auto.

In schimb, daca nu te descurci cu o singura cutie auto, poti monta doua astfel de cutii pe barele transversale ale plafonului masinii si inca una in spate, pe carligul de remorcare.

Ca multe alte accesorii, si in cazul acestora, oferta de produse este una bogata si se gasesc modele pentru orice buzunar. Evident ca exista caracteristici importante de care trebuie sa tii cont, printre care se numara carcasa, volumul, greutatea portbagajului, greutatea maxima suportata, daca doriti la cutia auto incuietoare cu cheie, forma aerodinamica, sistemul de prindere.

Pe de alta parte, indiferent de optiunea dumneavoastra ar fi bine sa optati pentru un model cu deschidere usoara, astfel ca exista modele cu deschidere duala, transversala, pe ambele parti si longitudinal, pentru un acces cat mai usor la bagaje din orice parte a masinii. Nu este obligatoriu, insa in functie de cum parchezi spre exemplu, s-ar putea sa te avantajeze optiunea de a accesa bagajele dintr-o anumita parte, unde ai mai mult spatiu de manevra.

De altfel, o alta caracteristica importanta este ergonomia, respectiv accesul facil si rapid la bagaje, modul in care se monteaza si demonteaza cutia pe barele transversale, amplasarea cutiei spre partea din fata a masinii pentru a nu obstructiona haionul, acestea sunt lucruri importante care tin de ergonomie.

Daca ai nevoie de mai mult spatiu pentru transportul bagajelor tale in vacanta, descopera aici toate produsele Tecnolam accesand propriul site. Totodata aici vei primi ajutorul unei echipe de ingineri care sa te indrume in alegerea produselor perfecte nevoilor tale si la cele mai accesibile preturi din domeniu care in acelasi timp respecta cele mai inalte standarde de calitate.