Tot ce nu stiai despre monodiscurile pentru curatenie aflia cum de la Uniclean

Curatenia in spatii de mare amploare nu a fost nicicand mai usoara. Acum, cu ajutorul Uniclean aveti la dispozitie toate echipamentele si ustensilele de care e nevoie pentru a putea realiza cat mai usor si rapid aceasta procedura. Monodiscurile sunt printre principalele obiecte care trebuie sa faca parte din kit-ul de interventie al unui practician in domeniu. De aceea la Uniclean este disponibila o gama foarte variata de astfel de produse confectionate spre a servi numeroaselor scopuri.

Descopera avantajele monodiscurilor profesionale

Odata cu dezvoltarea tehnologiei au aparut numeroase masinarii care sa faciliteze prestarea serviciilor de curatenie. Aparatele monidisc se claseaza printre cele mai utile, data fiind multitudinea de beneficii pe care le ofera, si nu doar in momentul utilizarii.

Genereaza rezultate imediate

Spre deosebire de efectuarea frecarii suprafetelor manual, optarea pentru un monodisc pentru pardoseli nu doar ca accelereaza actiunea, dar rezultatele obtinute sunt cu mult mai bune. Curata in profunzime, fiind dotate cu motoare care realizeaza sute sau chiar mii de rotatii pe minut. Mizeria profunda, petele, depunerile sunt eliminate imediat cu minim de efort. De asemenea, pot fi utilizate pentru mentenanta sau chiar lustruirea suprafetelor, dispunand de optiunea de a schimba pad-ul principal.

Sunt prevazute si cu un depozit si dozator pentru diferite tipuri de detergent, pentru a asigura pulverizarea condensata in fata capatului de curatare. Aceasta strategie este foarte eficienta si asigura eliminarea tuturor formelor de murdarie sau bacterii. Multe dintre modelele oferite de Uniclean au incorporate si un aspirator intern, realizand doua operatiuni simultan, fapt ce contribuie de asemenea la reducerea tipului de lucru.

Sunt foarte eficiente

Functiile de care aceste aparaturi dispun pot fi adaptate la orice context. Mai exact, fiecare spatiu care are nevoie de curatare in profunzime, indiferent de natura sau amploarea lui, poate aborda cu succes aceasta metoda. Fie ca este vorba de spatii de birouri, sali de sport, institutii publice sau de cladiri ale industriei alimentare, medicale sau farmaceutice, unde criteriile de curatenie sunt cu mult mai stricte, eficacitatea lor se demonstreaza in raport cu fiecare centimetru asupra caruia actioneaza.

Sunt usoare, compacte si portabile

Este important de mentionat faptul ca pot fi transportate cu usurinta de la o locatie la alta, fara dificultati. Este un aspect foarte important, dat fiind faptul ca interventiile de mari dimensiuni nu vizeaza doar un singur spatiu. In plus, sunt rezistente la apa si la socuri, dispunand de garantie in acest sens.

Nu necesita investitii foarte mari

Desi asigura atat de multe avantaje, monodiscurile nu sunt costisitoare. De asemenea, fiecare oferta de pret se stabileste in baza unei cereri personalizate pentru ca fiecare client sa achite strict pentru functiile de care are nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *