Înlătură zgârieturile de pe mașină cu un polish auto profesional

Chiar și tu poți face o lustruire corectă a caroseriei mașinii cu un burete special și cu o pastă abrazivă, însă de cele mai multe ori alegem serviciile profesionale, realizate de oameni cu experiență profesională. De ce? Pentru că polisarea este un tratament cu substanțe special concepute pentru a menține aspectului vopselei de pe autoturismul tău impecabilă. Spre deosebire de curățarea pe care o poți face și singur în fața garajului, serviciile profesionale de detailing pot schimba complet aspectul mașinii. Intră pe artforcars.ro, consultă gama de oferte și beneficiază de un polish auto București.

Vopseaua va arăta mai bine decât atunci când a ieșit din fabrică

Cu soluții calificate, îngrijire profesională și o atenție deosebită dedicată fiecărui detaliu în parte, rezultatele pot depăși așteptările clienților, însă toate acestea se pot întâmpla doar într-un spațiu special amenajat pentru a oferii soluții de detailing auto pentru interior și exterior. Prima și cea mai esențială etapă este inspectarea și identificarea cu precizie a stării prezente a vopselei, a zgârieturilor și a adâncimii acestora, a blocajelor probabile în caroserie și a gradului de acțiune al ruginei, informații care conduc la alegerea ideală a echipamentelor și materialelor necesare.

ArtForCars investește constant în echipamente de ultimă generație, începând cu aspiratoare dotate cu patru motoare, vaporizatoare, extractor de aer cald, mașini de șlefuit profesionale, perii, tampoane speciale și mașini specializate pentru tăierea plușului și a pielii întoarse. Produsele chimice utilizate la polisare nu reprezintă un singur brand, ci mai degrabă o selecție largă provenită de la un număr mare de furnizori cu experiență adecvată pe piață. Șamponul pentru canapele și scaunele trebuie utilizat strict pe canapele și scaunele, șamponul de extractor doar pentru extractoare și așa mai departe.

Devii cel mai bun dacă îți place meseria pe care o faci               

Vino la ArtForCars și îți vom face o descrie amănunțită a celor mai semnificative activități la care este supusă mașina ta, precum și operațiunile pe care echipa de profesioniști le efectuează pentru a obține rezultate impecabile când vine vorba de polish și detailing auto. Vehiculul tău nu va fi supus niciunei încercări sau abordări de probă, așa cum este cazul în altă parte, deoarece avem ani de experiență cu diferitele tipuri de vopsele și metode de șlefuire și detailing. Pentru că ne place ceea ce facem, satisfacția noastră atinge cote maxime când așteptările clienților sunt depășite.

Dacă te întrebi ce este detailingul profesional, asigură-te că acolo unde își duci mașina, aceasta va beneficia de un tratament complet: curățare, performantă, restaurare și finisare detaliată, atât la ​​interior cât și la exterior. Serviciile de detailing auto, mai ales în București, sunt mai mult decât necesare. Rezolvă această problemă cu o vizită la sediul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *