Un vin bun se poate servi la orice ocazie

Servirea unui pahar de vin in compania celor dragi poate reprezenta reteta unei seri memorabile, insa intotdeauna calitatea este cea care face diferenta, motiv pentru care este important sa ne orientam catre cele mai bune optiuni. Chiar daca supermarketurile reprezinta una dintre cele mai populare surse pentru a cumpara un vin, ideal ar fi ca oricine sa se orienteze catre crama Budureasca intrucat aici exista o garantie a calitatii, indiferent de optiunea aleasa. Aici se gaseste, printre altele, si vin din struguri de feteasca regala, iar o sticla ar trebui sa se regaseasca in orice locuinta.

Feteasca Regala este un soi de struguri foarte apreciat, care se cultiva in Transilvania si da viata unor vinuri aparte. Totusi, acesta este un soi destul de tanar, care a fost descoperit in tara noastra in 1920, insa de atunci s-a cultivat pe suprafete de teren foarte mari. Ca perioada de vegetatie, Feteasca Regala este mijlocie, aceasta fiind de circa 165 de zile, insa fata de multe alte tipuri, acesta nu e foarte pretentios, motiv pentru care se poate reface cu usurinta in urma unor accidente climatice. Gerul nu reprezinta o problema pentru Feteasca Regala, insa acesta nu se descurca bine in fata secetei, iar mucegaiul poate reprezenta cel mai mare inamic. In schimb, acest soi are capacitatea de a valorifica fiecare tip de sol, insa este important sa beneficieze de umidatatea necesara.

De asemenea, perioada ideala pentru plantare este la inceputul primaverii, in lunile martie sau aproplie, iar productia este medie si variaza, bineinteles, in functie de zona, in jur de 20 de tone pe hectar. Astfel, cine este in cautarea unui vin din struguri de feteasca regala, cu siguranta, va avea de unde alege la crama Budureasca. Aici se gasesc cele mai grozave optiuni pentru toate contextele si mai important decat orice, calitatea nu va dezamagi niciodata. La Budureasca nu se pune pret pe cantitate si profit, ci pe calitate, astfel incat oricine sa aiba posibilitatea de a savura un vin bun.

La capitolul preturi acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele si faptul ca vinul se poate cumpara direct online reprezinta un mare avantaj intrucat niciodata nu a fost atat de simplu sa intri in posesia bauturii preferate. Vinul pe care ti-l doresti se poate afla la numai cateva click-uri distanta, astfel ca poti descoperi chiar acum Vine in Flames Feteasca Regala din 2015, unul dintre cele mai populare vinuri de la Budureasca. Acesta e foarte versatil si se poate asocia cu mai multe mancaruri, pentru toate gusturile, inclusiv carne alba, peste, fructe de mare, paste sau branzeturi, pe cand temperatura ideala de servire este undeva intre 10 si 12 grade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *