Unde in Bucuresti poti opta pentru terapia TECAR?

Terapia tecar este un tip de termoterapie endogenă care acționează asupra sistemului circulator prin atingerea zonelor din interiorul corpului. Acest tip de terapie folosește masaje și oscilații electrice pentru a ajuta sistemele naturale de auto-reparare ale corpului să funcționeze mai bine. În cele din urmă, acest lucru ajută mușchii și articulațiile să revină la normal în timp record. În special, este un instrument pe care kinetoterapeuții îl pot folosi. Cu ajutorul unor electrozi speciali, un câmp magnetic acționează asupra membranelor celulare ale țesuturilor vii pentru a perturba fluxul de energie. Acest lucru accelerează vindecarea și repararea articulațiilor și mușchilor.

Terapia tecar este foarte populară atât la sportivii profesioniști, cât și la amatori și este folosită și în alte domenii. Acestea includ vindecarea după o intervenție chirurgicală, tratarea bolilor venoase și limfatice, tratarea afecțiunilor cauzate de stres și multe altele.

Cum funcționeaza?

Când totul este normal, starea de bine a corpului este legată de un echilibru de factori și părți biologice. Acesta este ceea ce ni se pare „normal”. Această stare normală este marcată de lipsa durerii, un sentiment general de bunăstare, forță, rezistență, viteză și capacitatea de a coordona mișcările. Când ceva perturbă acest echilibru, cum ar fi efortul fizic, trauma sau inflamația, organismul își începe procesele naturale de auto-reparare, pe care terapia TECAR le accelerează și le stimulează.

Terapia Tecar acţionează în principal asupra temperaturii corpului, făcând fluxul sanguin mai rapid într-un mod controlat. În teorie, menține schimbările de temperatură în zonele biologice afectate la un nivel minim. Acest lucru are un efect deosebit de mare asupra proceselor biochimice care cauzează acest dezechilibru. Terapia tecar poate ajuta, de asemenea, biomecanica organismului prin realizarea de noi tehnologii.

Rezultate bune rapid

Când vine vorba de terapia Tecar, trebuie să știi că poți vedea schimbări reale după prima ședință. De cele mai multe ori, simptomul dureros dispare complet după 20 de minute de tratament. Împreună cu tratamentul medicului, motivul acestor rezultate rapide este un efect bun asupra inflamației și a cauzelor durerii.

Tecar terapia împiedică, de asemenea, unele boli și afecțiuni să se agraveze în timp. Deci, poate fi folosit și pentru a trata unele probleme de sănătate care pot apărea în timp. Chiar dacă ești într-o formă excelentă și te simți bine, nu strica să faci câteva ședințe de terapie Tecar în București dacă vrei să fii cu un pas înaintea bolilor care pot veni odată cu vârsta.

La MovKinetic, avem cei mai buni medici care sunt experți în terapia Tecar și doresc să vă ajute să scăpați de unele boli și de durerea care vă dă uneori dureri de cap. Ai grijă de tine, iar dacă asta nu funcționează, MovKinetic îți va veni în ajutor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *