Vezi ce variante ai pentru a-ti inchide balconul

Pentru noi cei care locuim la bloc, de cele mai multe ori balconul este un spatiu de relaxare, in care putem savura o cafea, citi o carte sau putem admira priveslitea. Astfel, acest spatiu devine o camera in plus a locuintei, proprietarii fiind nevoiti sa il ingrijeasca si sa il protejeze ca pe orice alta parte a apartamentului.

Insa, odata cu venirea iernii, statul pe balcon nu mai este o placere, deoarece temperaturile scazute, vantul puternic si precipitatiile vor impiedica proprietarii sa se bucure in continuare de acest spatiu. Astfel, apare necesitatea inchiderii balconului in perioada rece, dar nu doar atunci. Chiar si pe perioada verii, balconul trebuie sa fie protejat de fenomenele meteo extreme, deoarece o furtuna violenta poate cu usurinta sa ne provoace dureri de cap tuturor celor care avem balcoanele deschise.

Probabil ca si multi alti proprietari de apartamente cu balcon, te-ai gandit daca merita sa-ti inchizi balconul. Raspunsul daca merita sau nu depinde de la o persoana la alta si de nevoile fiecaruia, insa, este important sa stim ca sunt principalele avantaje pe care le ofera inchiderea balconului:

  • un balcon inchis poate fi utilizat pe tot parcursul anului. Indiferent de vremea si temperaturile de afara, un balcon inchis este perfect protejat de orice fenomen ar putea cauza neplaceri. Astfel, ploaia, zapada sau vantul nu vor avea niciun efect asupra obiectelor sau persoanelor care se afla pe balcon.
  • inchiderea balconului contribuie la o mai buna izolare termica a apartamentului. Astfel, frigul nu va intra atat de usor in casa de pe balcon atunci cand acesta este inchis, comparativ cu balcoanele deschise si care sunt expuse temperaturilor scazute.
  • un balcon inchis nu protejeaza doar impotriva frigului si a precipitatiilor, ci este si un foarte bun izolator fonic. Astfel, in functie de ce sistem alegeti pentru inchiderea balconului si de calitatea acestuia, puteti reduce semnificativ zgomotul din exterior care patrunde in locuinta. De aceea, pentru a putea face cea mai buna alegere, DHN pune la dispozitia clientilor sai, o varietate larga de modalitati de inchidere a balcoanelor, astfel incat, fiecare sa poata sa aleaga in functie de nevoile sale.

Motivele care determina atat de multi clienti sa aleaga DHN este ca acestia au pus accent constant pe calitatea oferita, atat pentru materiale, accesorii si consumabile, cat si pentru serviciile de punere in opera aferente.

De-a lungul timpului, DHN a oferit o informare corecta a clientilor si le-a oferit acestora consultanta gratuita astfel incat sa opteze pentru solutiile tehnico-economice si de design care sa raspunda cel mai bine necesitatilor lor.

Experienta, seriozitatea si profesionalism de care dau dovada in permanenta si-au pus amprenta asupra fiecarei lucrari de amenajare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *