Confera un aspect inedit locuintei tale cu parchetul de tip Herringbone de la ADFIN

Pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc sa adopte stiluri estetice mai extravagante si speciale in locuinta lor, parchetul de tip Herringbone reprezinta cea mai buna alegere. Este un model extrem de versatil care se poate integra cu usurinta atat intr-un decor dominat de linii clasice, cat si intr-unul modern, adaptat zilelor noastre. Indiferent de stilul designului pe care doriti sa il abordati, nu veti da gres optand pentru acesta, dat fiind faptul ca este inspirat de modelele utilizate inca din vremea Antichitatii egiptene.

Originalitate, rafinament si unicitate intr-un singur produs

Denumirea parchetului herringbone este date de felul in care sunt dispuse lamelele de lemn. Acestea se imbina la un unghi de 90 de grade, rezultand o forma generala asemanatoare cu cea a scheletului pestelui hering. Este un model folosit in diverse constructii de podele, nu doar pentru cele interioare, putand fi regasit chiar si in modul in care sunt dispuse pavelele pe strazile construite de romani. Adoptand parchetul de tip herringbone in locuinta dumneavoastra, veti obtine un aspect general cu influente istorice, fapt ce denota o serie de valori precum nobletea, eleganta sau rafinamentul specifice acelor vremuri. Cu toate acestea, nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care preferati elemente moderniste, deoarece la ADFIN veti gasi variante inspirate de stilul calasic, dar care insa beneficiaza de un aer modern datorita materialelor utilizate, a finish-ului adaugat sau a nuantelor abordate.

Parchet din lemn de cea mai buna calitate

Principala caracteristica a produselor furnizate de ADFIN este aceea ca dispun de o calitate superioara si de un grad crescut de rezistenta in fata trecerii timpului. Sunt concepute din lemn de stejar, fac sau nuc american. Puteti opta atat pentru variante de parchet dublu, cat si triplu stratificat, ceea ce inseamna ca prezinta un rand suplimentar de lemn de molid sau mesteacan si unul sau mai multe de lac sau ulei, care sa contribuie atat la un aspect mai placut, cat si la protectia lui.

Dincolo de rezistenta crescuta a lemnului, durabilitatea produsului final este data si de felul in care sunt dispuse lamelele, rezultand o constructie puternica, ce face fata cu brio chiar si celor mai puternici factori externi de uzura, mecanica sau chimica.

Opțiuni multiple de nuanțe

Aspectul inedit este dat deopotriva si de selectia foarte inspirata de nuante. Dincolo de culoarea naturala a lemnului, propunem si variante derivate, cu insertii de auriu, gri, roz, verde menta, sau chiar negru, care sa atribuie un gram de originalitate si mister imaginii generale obtinute odata cu montarea variantei herringbone parchet.

Indiferent de zona stilistica in care doriti sa mergeti cu amenajarea locuintei, varietatea de nuante, modele si texturi in care vine acest tip de pardoseala o face sa se poata armoniza pe deplin cu restul elementelor cu care va fi asociata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *