Grecia este destinatia de vis pentru mine

Vara pare ca asteapta dupa colt sa isi intre in rol, motiv pentru care acesta este momentul ideal pentru care sa iti alegi o vacanta intr-o destinatie grozava. Bineinteles, optiunile sunt foarte variate in acest sens, insa daca nu vrei sa dai gres, cu siguranta, vei fi incantat de Grecia. Aici te asteapta o multime de insule si destinatii deosebite, iar la mare cautare sunt sejururile in Skiathos. Fabrica de Vacante este locul potrivit catre care sa te orientezi in acest sens, asa ca stii ca esti pe maini bune si deja poti sa incepi sa iti faci bagajul.

Daca primul lucru pe care vrei sa il faci atunci cand ajungi in Skiathos este sa mergi la shopping, cu siguranta, nu vei fi dezamagit intrucat poti ajunge oricand la galeria Varsakis, care este foarte populara. Gastronomia greceasca este faimoasa in toata lumea asa ca poti sa te relaxezi in fiecare zi in cate un restaurant diferit, iar dupa lasarea serii isi deschid usile nenumarate baluri si cluburi in cadrul carora te vei putea distra.

Totusi, Grecia este o tara foarte atractiva datorita plajelor sale si a vremii prietenoase, iar atunci cand alegi un sejur Skiathos chiar nu vei fi dezamagit. Pentru peisaje spectaculoase te vei putea orienta catre plaja Lataria, fiind ceva mai retrasa, asa ca vei avea parte de intimitate, dar nu lipsesc nici plajele unde sa te poti distra asa cum se cuvine. Skiathos le are pe toate si este un punct ideal in care sa iti petreci vacanta in Grecia.

Capitala insulei gazduieste mai multe atractii, printre care si Casa Memoriala Alexandru Papadiatmatis, acesta fiind un important scriitor grec, iar cei pasionati de literatura pot afla mai multe despre viata personala a acestuia. De asemenea, unul dintre cele mai importante monumente religioase este Catedrala Sfintii Trei Ierarhi, ridicata in urma cu mai bine de un secol si care este foarte populara datorita turnului cu clopot. Nu trebuie omis nici faptul ca la interior sunt pastrate zeci de icoane valoroase si mai multe opere de arta pe care vei putea sa le descoperi.

Nu se lasa mai prejos nici capela Sf. Nicolae, care a fost ridicata pe varful unui deal, iar acest punct este considerat unul dintre cele mai sfinte din Skiathos. Biserica este populara nu numai pentru arhitectura sa veche, ci si pentru punctul in care se afla, pentru ca de aici se poate admira intreaga insula si zona de coasta.

Asadar, pentru un sejur Skiathos, Fabrica de Vacante este locul ideal catre care sa te orientezi intrucat aici te asteapta o multime de pachete avantajoase, ceea ce presupune ca nu trebuie sa aloci bugete generoase pentru a te bucura de o experienta de neuitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *