Știința din spatele Access Bars: Înțelegerea modului în care funcționează

Access Bars este o terapie holistică, non-invazivă și revoluționară, care se bazează pe 32 de puncte energetice ale capului. Aceste puncte, numite “bare”, sunt legate de diferite aspecte ale vieții, precum sănătatea, comunicarea, creativitatea și relațiile. Prin atingerea acestora, se activează procesul de curățare și eliberare a energiilor blocate, ceea ce permite o stare de relaxare și liniște profundă. Dar, care este știința din spatele tehnicii Bars și cum funcționează această metodă?

Principiul energetic în Access Bars

Access Bars funcționează pe principiul că energia și conștiința sunt interconectate și că, prin curățarea energiilor blocate, se poate facilita accesul la conștiința superioară. Acest proces se bazează pe concepte provenite din fizica cuantică, precum teoria câmpurilor și rezonanța morfogenetică. Conform acestor teorii, energia este pretutindeni și se manifestă în diferite forme, iar schimbarea energiei într-o formă specifică depinde de frecvența vibrațională a sistemului.

Cum interacționează terapeutul cu barele energetice?

În cadrul unei sesiuni de Access Bars, terapeutul utilizează degetele pentru a atinge ușor aceste 32 de puncte energetice de pe cap, ceea ce permite eliberarea și curățarea energiilor blocate. Acest proces, numit “run”, se bazează pe conceptul că prin atingerea ușoară a acestor puncte, se poate facilita schimbarea frecvenței vibraționale și, astfel, eliberarea energiilor nedorite.

Rezultatele științifice ale Access Bars

Studiile științifice realizate în domeniul Access Bars au arătat că această terapie poate contribui la îmbunătățirea stării de bine a persoanei. Cercetările au evidențiat o reducere semnificativă a nivelului de anxietate, stres și depresie, precum și îmbunătățirea somnului și a calității vieții în general.

Un studiu realizat în 2015 de Dr. Jeffrey Fannin a analizat efectele Access Bars asupra creierului. Rezultatele au arătat că, după o singură sesiune, participanții au prezentat o scădere a undelor cerebrale Theta și o creștere a undelor cerebrale Alpha, ceea ce indică o stare de relaxare profundă și o gândire mai clară.

Beneficiile Access Bars în viața de zi cu zi

Pe lângă benefice imediate ale reducerii stresului și anxietății, Access Bars poate avea un impact profund asupra calității vieții de zi cu zi. Iată câteva dintre beneficiile pe care le puteți experimenta după o sesiune de Access Bars:

Eliberarea tramelor și emoțiilor reprimate

Unul dintre cele mai puternice aspecte ale Access Bars este capacitatea de a ajuta la eliberarea traumelor și a emoțiilor reținute în corp și minte. Prin curățarea și echilibrarea energiilor, veți putea să vă eliberați de trecut și să trăiți în prezent cu mai multă ușurință și bucurie.

Creșterea încrederii în sine și a stimei de sine

Access Bars poate contribui la îmbunătățirea relației cu sinele, permițându-vă să vă acceptați și să vă iubiți așa cum sunteți. Acest lucru poate duce la o creștere a încrederii și a stimei de sine, facilitând succesul și împlinirea în toate aspectele vieții.

Îmbunătățirea relațiilor personale și profesionale

Prin eliberarea energiilor blocate și a emoțiilor negative, veți putea să vă deschideți către comunicarea sinceră și autentică cu ceilalți. Aceasta poate duce la îmbunătățirea relațiilor personale și profesionale, precum și la crearea unor legături mai profunde și mai satisfăcătoare.

Dezvoltarea creativității și a intuiției

Access Bars poate contribui la deblocarea potențialului creativ și la dezvoltarea intuiției, permițându-vă să accesați surse de inspirație și înțelepciune dincolo de mintea rațională. Acest lucru vă poate ajuta să vă împliniți visurile și să vă urmați pasiunile cu curaj și determinare.

Accesarea potențialul nelimitat al vieții cu tehnica bars

Access Bars este o metodă extraordinară de relaxare și transformare care vă poate ajuta să accesați potențialul nelimitat al vieții. Prin înțelegerea științei din spatele acestei terapii, veți putea să vă eliberați de barierele care vă limitează și să trăiți o viață plină de bucurie, succes și împlinire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *