Alege implanturile dentare de la Vio Dent

O metoda noua si revolutionara prin care pacientii isi pot inlocui dintii si pot obtine un zambet nou, este sistemul Sky Fast & Fixed, dinti ficsi in doar 24 ore. Cu alte cuvinte, cu o singura vizita la unul dintre cabintele stomatologice VioDent, pacientii pot obtine dinti ficsi cu care sa poata manca, rade, vorbi, perfect normal, natural, fara niciun inconvenient. Pe de alta parte, aceasta metoda de reconstructie totala a danturii prin intermediul implanturilor dentare Sky Fast & Fixed de la Bredent se adreseaza si pacientilor care poarta proteza dentara mobila sau celor care au dinti naturali si nu mai pot fi salvati.

Sistemul Sky Fast & Fixed este alegerea ideala si pentru pacientii care au purtat proteza dentara deoarece oasele lor maxilare au suferit o serie de modificari si nu mai este posibila inserarea de implanturi dentare clasice. Totodata, se valorifica capacitatea osului natural al pacientilor si se evita interventiile de aditie sau augmentare osoasa, astfel ca vor fi reduse costurile si perioada de desfasurare a tratamentului.

Implanturile dentare Sky Fast & Fixed de la Bredent sunt special concepute astfel incat sa poate fi inserate pacientilor chiar si dupa ce au efectuat o extractie dentara si au nevoie de un implant imediat.

Ca sa intelegem mai bine catre ce categorii de pacienti se adreseaza sistemul Fast & Fixed, vom enumera in cele ce urmeaza: pacientilor care nu mai au niciun dintre sau care au putini dinti ramasi pe arcada, celor care isi doresc sa se bucure de o dantura functionala, rapida si functionala in numai 24 de ore si care arata exact ca dantura naturala. Acest sistem este alegerea ideala pentru pacientii care vor sa renunte la proteza dentara si toate neplacerile cauzate de acestea. Sistemul poate fi folosit si de pacientii ai caror dinti sunt afectati si nu mai pot fi salvati, cat si de catre cei care nu vor sa treaca prin interventii de aditie osoasa.

In ceea ce priveste intretinerea danturii, indiferent care ar fi metoda de constructie protetica sau care au o dantura naturala, igienizarea este primordiala daca ne dorim o dantura frumoasa si sanatoasa care sa dureze un timp indelungat. Cu privire la implanturile dentare Sky Fast & Fixed, acestea trebuie igienizate profesional cel putin o data la sase luni, la fel ca si in cazul dintilor naturali.

Ca si alimentatie, sistemul Fast & Fixed nu are restrictii majore insa trebuie sa evitam anumite obiceiuri vicioase precum spargerea in dinti a fructelor tari sau deschiderea dopurilor cu dintii. De asemenea, trebuie sa evitam fumatul.

Specialistii de la VioDent pot efectua implant dentar Fast & Fixed intr-o singura vizita la medic, datorita competentei medicilor, a tehnicilor si a tehnologiilor de ultima generatie utilizate in clinica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *