La cine apelezi cand ai nevoie de servicii funerare

Majoritatea dintre noi trecem prin clipe cumplite in momentul in care o persoana apropiata decedeaza, de aceea, pentru servicii funerare in Craiova putem apela la casa funerara In Memoriam. Atunci cand avem de-a face cu astfel de evenimente trebuie sa fim tari si nu de putine ori, oamenii puternici s-au pierdut cu firea si nu au reusit sa se ocupe de intregul proces la inmormantarii dupa cum este traditia fiecaruia dintre noi.

La o inmormantare, familia decedatului trebuie sa se ocupe de parastas, spalarea si imbracarea trupului neinsufletit, transportarea acestuia de la spital sau de acasa la capela si apoi la cimitir, de asigurarea unui sicriu potrivit, a unei cruci, de repatriere acolo unde este cazul, de intocmirea actelor necesare pentru inmormantarea propriu-zisa si solicitarea ajutorului de la stat. Sunt atat de multe lucruri de facut, intr-un timp foarte scurt, astfel ca putem intampina probleme. De aceea este de preferat sa apelam la o firma de servicii funerare. Durerea si tristetea nu sunt usor de infruntat atunci cand ai de-a face cu inmormantarea celui drag si mai ales ca trebuie sa o faci intr-un mod profesionist. Firma de servicii funerare In Memoriam se bucura de o vasta experienta si are pe stoc toate produsele necesare unei inmormantarii: sicrie, cruci funerare si alte obiecte de nelipsit de la o inmormantare.

In prezent, cele mai bune servicii funerare in Craiova sunt asigurate prin Casa In Memoriam, ce are in portofoliu pachete de servicii funerare complete pentru planificarea ceremoniei de inmormantare, dar si servicii funerare pentru crematoriu, toate respectand ritualurile din traditia romaneasca.

In Memoriam ne va ajuta sa scapam de toate grijile si stresul pregatirii procesului de inmormantare. Mai ales cand un deces apare pe nepregatite, In Memoriam are la dispozitie tot ce este nevoie de la constatarea decesului prin medic specialist pana la oferirea suportului pentru intocmirea formalitatilor si realizarea inmormantarii propriu-zisa. Casa funerara dispune de personal special pregatit si instruit pentru o astfel de sarcina delicata, precum un deces, o persoana calificata care va duce la indeplinire toate atributiile care se cuvin, din respect fata de persoana decedata.

In concluzie, a colabora cu casa funerara In Memoriam ne va ajuta sa economisim timp si bani. Ne vom pastra energie pentru a putea trece mai usor peste durerea din suflet provocata de deces.

In astfel de momente este important sa fim alaturi de familie pentru a depasi mai usor durerea. Comunicarea si disponibilitatea firmei de servicii funerare ii va ajuta pe toti membrii familiei sa treaca mai usor peste cel mai trist eveniment din viata lor si totodata le va oferi timp pentru a-si lua ramas bun de la cel plecat dintre noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *