De ce merita sa lucrezi in videochat

Jobul de videochat implica foarte multa flexibilitate, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care este atat de popular. Modelele au posibilitata de a se angaja la un studio, unde salariile fie sunt, in medie, de 6.000 de lei, fie pot opta pentru a castiga un procent din veniturile castigate, in general de 50%, ambele variante avand avantaje si dezavantaje. Insa acest job nu este pentru oricine, fiind necesara indeplinirea anumitor criterii pentru a putea deveni model de videochat.

Liberate

Cine se angajeaza in acest domeniu va beneficia de carte de munca, activitatea desfasurandu-se conform legii, iar oricand se doreste se poate renunta la contract. Cu toate acestea, in cazul in care modelele au beneficiat de un bonus la angajare pentru cateva luni, iar acel termen nu este indeplinit, atunci acestea trebuie sa restituie intreaga suma primita.

Conditii bune

In cadrul acestui job ser respecta intimitatea fiecarei persoane, astfel incat modelele au parte de propria incapere, dotata cu mobilier de calitate, aer conditionat, fiind asadar niste conditii foarte bune de lucru.

Videochatul este un job la fel ca oricare altul, unde angajatii au un set de reguli pe care trebuie sa le indeplineasca, iar la schimb primesc numeroase beneficii. In primul rand, aceasta activitate este una care se desfasoara legal, iar modelele nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la faptul ca ar putea fi vazute de persoane cunoscute, deoarece pe site-urile cu care se colaboreaza exista posibilitatea de a bloca accesul utilizatorilor din diferite tari.

Angajati

Cele mai multe studiouri de videochat angajeaza in totalitate personal feminin pentru a crea un grup mai strans si mai eficient, iar modelele sa se simta cat mai bine in pielea lor. Fiecare dintre acestea beneficiaza de propria camera unde pot lucra in deplina intimitate, in timp ce restul echipei este alcatuita din manager, fotografi, make up artist, asistenti, resurse umane, casier, receptioner, trainer, contabil, dar si profesoare de limbi straine, pentru ca modelele sa isi poata imbunatati activitatea in fiecare zi si sa genereze venituri mai mari.

Care sunt criteriile?

Acest job nu este potrivit pentru oricine, fiind nevoie de domnisoare care sa se simta bine in pielea lor, sa nu fie emotive, sa aiba curaj, sa fie sociabile si sa aiba bune abilitati de comunicare, astfel incat sa se poata adapta fiecarui partener de conversatii. Varsta minima este de 18 ani, iar cea maxima depinde de la un studio la altul, de regula fiind vorba de 30-38 de ani, aspectul fizic trebuie sa fie placut, iar cunoasterea unei limbi straine reprezinta un mare avantaj.

Care sunt salariile?

Acestea variaza de la un studio la altul, insa sunt influentate si de experienta si seriozitatea modelelor. Cu toate acestea, un model fara experienta poate avea un salariu debutant de 3.000 de lei, care sa creasca lunar in functie de performante, in timp ce modelele cunoscute pot castiga si peste 20.000 de lei lunar. Orice model care a apelat aici si spune ca am gasit un loc de munca la Studio Deluxe este multumita pe deplin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *