Ești în căutarea unor utilaje pentru manipularea mărfurilor? Alege Vectra

În domeniul ridicării și manipulării mărfurilor, utilajele de transport sunt indispensabile. Vectra este locul în care, de peste 18 ani se comercializează astfel de echipamente pentru a veni în ajutorul tuturor prestatorilor de servicii. Diversitatea s-a mărit odată cu trecerea timpului, însă calitatea atinge cote înalte încă din prima zi, pentru a putea acoperi o gamă cât mai largă de nevoi și cerințe practice și tehnice. Navighează printre zecile de modele de stivuitoare Vectra și alege varianta potrivită pentru tipul de aplicații pe care le prestezi!

Descoperă oferta Vectra de utilaje pentru manipularea mărfurilor

Pe site te așteaptă o gamă variată de produse special conturată pentru a-ți veni în ajutor în prestarea activităților în depozite, hale și spații de mare întindere unde munca manuală nu este posibilă. Găsești aici motostivuitoare, electrostivuitoare, echipamente de depozit, transpalete electrice și manuale, plus accesorii necesare pentru utilizarea acestora și servicii de reparații și mentenanță. Vei putea alege varianta optimă în funcție de bugetul de care dispui, fără să fie nevoie să faci compromisuri pe niciun plan.

Beneficiază de calitate și performanță asigurată de branduri de renume

Vectra este dealerul exclusive de stivuitoare Yale în România, marca de prestigiu în domeniu. În timp, oferta s-a diversificat, adăugând în portofoliu nacele marca Bravi sau echipamente de tractare MasterMover. Calitatea și performanța acestor echipamente sunt principalele aspecte după care să te ghidezi în alegerea ta. Tehnologii de ultimă generație și materiale rezistente și durabile au fost utilizate în realizarea acestora, ceea ce garantează o utilizare optimă pe termen lung, fără risc de deteriorare ori defecțiune.

Cumpără sau închiriază utilaje de la Vectra

Vectra face eforturi constante pentru a propune soluții optime clienților săi. În prezent, ai posibilitatea de a cumpăra mașinării noi ori în regim second hand sau chiar să le închiriezi pentru perioade determinate de timp, în așa fel încât să poți opta pentru varianta cea mai rentabilă pentru tine din punct de vedere financiar.

Modelele disponibile sunt variate în fiecare categorie de echipament pentru a acoperi o arie cât mai largă de aplicații de profil. Tocmai din acest considerent, ai posibilitatea de a accesa serviciul de consultanță și suport clienți prin intermediul căruia să iei o decizie optimă în raport cu nevoile prezentate, dar și cu bugetul disponibil pentru această achiziție.

Solicită o ofertă personalizată

Dacă îți dorești să intri în posesia unui astfel de echipament, tot ce ai de făcut este să accesezi site-ul și să completezi formularul de comandă atașat. Îți vor fi solicitate câteva informații minime cu privire la nevoile și cerințele tale și ulterior vei fi contactat de un reprezentant pentru a pune la punct ultimele detalii ale comenzii tale.

Atinge performanța în domeniul manipulării și ridicării de mărfuri cu ajutorul stivuitoarelor Vectra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *