Foraje Puturi asigura toate serviciile necesare pentru fantana ta

In momentul in care te bucuri de un put sau o fantana proprie trebuie sa ai in vedere faptul ca aceasta necesita constant proceduri de intretinere pentru ca apa si calitatea ei sa nu fie afectate. In acest sens, echipa Foraje puturi si-a consolidat o oferta vasta de servicii de profil printre care si acelea de denisipare puturi si fantani.

Apeleaza la acest serviciu si te bucuri de calitate la cel mai inalt nivel, rapiditatea finalizarii lucrarii si costuri adaptate complexitatii proiectului.

Este necesara denisiparea surselor de apa?

Raspunsul clar si strict este da. Acest procedeu vizeaza in mod direct calitatea apei care este exploatata pe aceasta cale. Se realizeaza atat la momentul construirii lor, cat si la anumite intervale de timp dupa acest moment.

Eliminarea tuturor particulelor de nisip prin utilizarea de filtre moderne si metode cat mai eficiente are ca principal scop purificarea acesteia. Insa, pentru ca rezultatele sa fie cat mai bune este necesar ca aceste procedee sa fie realizate de specialisti cu experienta care sa stie cum sa abordeze cat mai eficient fiecare tip de avarie si sa o rezolve in timp util.

Ce avantaje deriva din colaborarea cu echipa Foraje Puturi?

De-a lungul timpului au aparut nenumarate firme care activeaza pe acest palier. Cu toate acestea, Foraje Puturi este printre primele care au reusit sa conduca aceste servicii la alt nivel. De peste un deceniu realizeaza cu succes lucrari ample, care produc rezultate in conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate si siguranta.

Oferta personalizata de pret

Pentru ca fiecare colaborator sa aiba garantia ca plateste costuri corecte, calculul acestora se face la fata locului. Un rol important in acest sens il are complexitatea proiectului, gradul de contaminare al putului si fantani si distanta la care trebuie sa ne deplasam. Cea din urma este rezultatul largirii orizontului de lucru. Ne dorim sa putem oferi cele mai bune servicii oriunde in tara si de aceea am ales sa ne deplasam fara limite. Astfel, costul transportului va fi inclus in suma finala, care va fi mai mult decat avantajoasa.

Consultatii telefonice gratuite

Pentru a eficientiza cat mai mult timpul de lucru, stabilim detaliile interventiei in prealabil, prin apel telefonic. Astfel, va asigurati ca veti avea parte exact de lucrarea pe care v-o doriti, in timp ce noi vom putea garanta finalizarea acesteia in decursul aceleiasi zile.

Servicii de mentenanta incluse

Pentru fiecare proiect realizat de noi, in contract va exista o garantie prin care orice problema apare pe parcurs, ne vom deplasa spre a o rezolva. In plus, la perioade standard de timp se vor face verificari si teste care sa determine calitatea apei. Ambele proceduri se realizeaza gratis in baza contractului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *