Terapii alternative – sarea si filtrarea aerului

Fie ca vorbim despre probleme de respiratie, cum ar fi asmul bronsic, rinite, sinuzite, faringite, diverse alergii care afecteaza modul in care respiram, sau fie ca vorbim despre probleme ale pielii, tulburari de somn, insomnii sau probleme cu somnul din cauza sforaitului, toate acestea pot fi tratate si ameliorate prin schimbarea aerului pe care il respiram.

Purificatoarele de aer Salin

O data ce ai ales purificatoarele Salin, care functioneaza printr-un sistem amplu de filtrare a aerului in spatii inchise, cu ajutorul unui filtru care contine particule de sare si care dupa ce sunt eliberate, au rolul de a filtra aerul din spatiile inchise, imbunatatind calitatea aerului, vei constata toate aspectele pozitive care au conlucrat la imbunatatirea calitatii vietii.

Rezerva Salin Plus

Dupa perioada de aproximativ 4-6 luni, este necesar sa schimbi filtrul de purificare, cumpara de aici rezerva salin.

Luand in considerare avantajele utilizarii purificatoarelor de aer Salin si faptul ca acestea contribuie la imbunatatirea sistemului respirator, oferind o senzatie de confort, dupa utilizarea indelungata, sistemul de filtrare al aerului trebuie inlocuit.

Alege si cumpara de aici rezerva salin, care include un filtru special care favorizeaza tratarea salina a aerului, filtru care este obtinut printr-un proces tehnologic de recristalizare controlata. Alegerea noastra presupune folosirea unui tip de sare gema alimentara, atent selectionata din saline.

Prin trecerea aerului prin filtru, are loc purificarea acestuia si implicit respirarea unui aer curat, purificat si filtrat, benefic pentru organism. Termenul de valabilitate al rezervelor care se folosesc pentru aparatele de purificare a aerului Salin este de 3 ani de la data fabricatiei, cu conditia ca acestea sa fie pastrate in ambalajul original.

Desi recomandam ca dupa folosirea rezervelor pe o perioada de 4-6 luni de la prima utilizare, cumpara de aici rezerva salin oricand consideri ca aceasta trebuie inlocuita, daca purificatorul a fost folosit in spatii umede sau uleioase, in care au existat aburi sau vapori uleiosi si grei, intrucat acestia augmenteaza eliminarea mai rapida a aerosolilor salini.

Credem in beneficiile oferite de natura si folosirea intr-un mod care nu o distruge, motiv pentru care promovam dispozitivele Salin de purificare a aerului, cu ajutorul sarii, ale caror avantaje sunt multiple. Dupa utilizarea aparatelor de filtrare a aerului, fie ca sunteti in confortul casei, fie ca sunteti la birou sau in orice alt spatiu inchis, puteti respira un aer pur si benefic pentru sanatate. Calitatea acestor dispozitive nu poate fi pusa la indoiala, toate fiind certificate medical CE clasa 1.

Printr-un sistem protejat si sigur de plati, poti cumpara de aici rezerva salin, comandand online, printr-un sistem foarte simplu. Toate produsele Salin beneficiaza de garantie si dreptul la retur. Politica de retur si confidentialitate sunt respectate, motiv pentru care in decurs de 14 zile, daca acesta nu corespunde cerintelor dumneavoastra, dupa returul produsului, veti primi banii inapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *