Un proiect de gaze nu trebuie sa fie scump

Daca te afli in situatia unui client care recent si-a terminat de construit o casa si se gandeste la o sursa de incalzire a acesteia, iata in acest articol tot ce trebuie sa sti despre centrala termica pe gaz si daca ai nevoie sa sti cat costa un proiect de gaze unde poti sa apelezi.

Centralele termice sunt echipamente care ne furnizeaza apa calda si confort termic in mai multe puncte de consum, dintr-o singura sursa. Pentru ca pe piata exista mai multe tipuri de centrale termice, pentru casa sau bloc, alegerea unui anumit model trebuie sa se faca in functie de necesitatile termice, adica puncte de consum pentru apa calda si volumul spatiului ce urmeaza a fi incalzit.

Odata ce te-ai hotarat care este modelul centralei termice pe gaz care corespunde cel mai bine nevoilor tale trebuie sa iei in calcul ca aceasta nu se poate monta fara a fi realizat inainte un proiect pentru instalatia pe gaze.

In momentul in care avem nevoie de acest proiect de gaze si ulterior avem nevoie de montarea unei centrale termice trebuie sa respectam cateva reguli. Una dintre cele mai importante reguli este ca intotdeauna trebuie sa apelam la o firma specializata care este acreditata ANRE.

O recomandare in acest sens este ProConstructo, acestia putandu-se ocupa si de proiectarea si executarea lucrarii de utilizare a gazelor naturale. Odata ce ai scapat de grija actelor si a aprobarilor te poti gandi la etapa urmatoarea, instalarea centralei. Acest proces trebuie obligatoriu facut de catre o firma autorizata ISCIR.

Un alt motiv pentru care ai apela la ProConstructo este determinat de faptul ca centrala termica va avea nevoie de o revizie tehnica periodica, aceasta fiind o masura preventiva de siguranta. Din motivul de a preintampina eventualele situatii neplacute acest proces este o obligatie legala a fiecarui client. Verificarea tehnica a centralei termice trebuie efectuata periodic, dar poate fi facuta si la cererea clientului, in cazul in care acesta doreste o verificare suplimentara.

Dupa ce a fost instalata centrala termica, fiecare client trebuie sa solicite firmei ProConstructo toate detaliile legate de functionare si de eventualele nereguli, pentru ca se pot ivi tot felul de situatii in care este obligatoriu sa stiti cum sa procedati cum ar fi, scaderea presiunii apei, se inseamna intreruperea gazului, ce inseamna infundarea filtrelor.

Specialistii de la ProConstructo iti pot garanta ca pot reveni periodic pentru revizii si ca sunt autorizati sa presteze servicii de mentenanta atat timp cat centrala se afla in garantie.

Asadar, apeleaza cu incredere la ProConstructo si vei avea acces la un pachet de servicii sigure si eficiente care sa te ajute sa te bucurati de tot confortul casei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *