Vapingul nu inseamna fumat

Odata cu dezvoltarea tot mai rapida a vapingului au aparut tot mai multe pareri conform carora este la fel de nociv ca fumatul si ca provoaca dependenta. Aceste concluzii stau la baza dezinformarii, dat fiind faptul ca formulele lichidelor contin mult mai putine substante daunatoare, in timp ce exista variante fara nicotina – principalul cauzator al dependentelor. Asadar, anumite dispozitive sunt utilizate doar pentru a potenta la maxim anumite stari de bine, de relaxare sau de calm, prin substantele benefice pe care le contin, precum CBD-ul. Cumpara Puff Bar de la Voore si reconfigureaza-ti conceptul de relaxare deplina!

Descopera avantajele dispozitivelor Puff Bar

Fie ca esti fumator sau nu, acest dispozitiv va reusi sa te impresioneze in primul rand prin efectele pe care le are supra starii tale generale. Ori de cate ori vrei sa te bucuri de o pauza de relaxare sau sa te deconectezi de cotidianul agitat, un Puff Bar va reusi sa te induca in starea mult dorita, fara efecte negative asupra organismului, ca in cazul tigarilor clasice.

Este o alternativa mai sanatoasa

In primul rand, formulele lichidelor sunt gandite in asa fel incat sa genereze un grad de risc cat mai redus. De asemenea, si sistemul respirator este mai protejat, dat fiind faptul ca fumul este inlocuit cu abur de o densitate mult mai redusa. In plus, nu contin nicotina, substanta care cauzeaza dependenta, putandu-te ocazional de momente de relaxare, fara sa simti nevoia de a le repeta in mod recurent.

Sunt mai blande si cu bugetul

Spre deosebire de fumatul clasic, vapatul nu necesita la fel de multe resurse financiare. Un singur dispozitiv poate atinge numarul de fumuri asigurat de 5-6 pachete de tigari, in timp ce costul este mai mic de jumatate.

Te poate ajuta sa renunti la fumat

Pentru aceia care nu pot renunta la fumat din cauza faptului ca aceasta practica a devenit parte din rutina zilnica, Puff Bar poate fi o alternativa eficienta. Te ajuta sa pastrezi obiceiul, eliminand doar efectele negative ale sale. Cu alte cuvinte, te vei putea bucura in continuare de bine meritata ta „pauza de tigara dar fara sa iti mai asumi pericolele care vin la pachet cu aceasta. Si pentru ca nicotina lipseste, si dependenta va putea fi vindecata rapid.

Nu pune o eticheta negativa asupra imaginii tale

Atat prin design-ul lor unic, cat si prin efectele olfactive pe care le genereaza, reusesc sa fie un accesoriu inedit. Nu arata inestetic, iar aburul degajat este frumos parfumat. Sunt compacte si elegante, avand un aspect modern. De asemenea, nu au interdictie de utilizare precum tigarile clasice. Le poti folosi oriunde si oricand iti doresti, fara a cauza disconfort celor din jur.

Alege mereu Voore si bucura-te de calitate, diversitate si profesionalism

Suntem cel mai mare furnizor de tigari electronice din tara si asta se poate observa cu fiecare achizitie pe care o faci de la noi. Calitatea produselor oferite te va impresiona pana la ultimul detaliu, in timp ce profesionalismul echipei iti va facilita luarea unei decizii, dar si procesul de comanda. Facem tot ce ne sta in putinta pentru ca tu sa te bucuri cat mai curand de noul tau dispozitiv preferat.

Atat in magazinul online, cat si pe rafturile fizice din Timisoara, Oradea, Arad, Baia Mare, Iasi si Constanta te asteapta zeci de modele dintre care sa alegi, astfel incat sa ai garantia celei mai bune variante pentru nevoile tale. Simple sau colorate, cu arome clasice sau deosebite, un Puff Bar de la Voore va reusi sa iti satisfaca toate asteptarile si sa iti ofere momente unice de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *